Topcret Ledande inom microcement

Golvytor

Förgyll hemmet med snygga golvytor

Det finns många tillfällen då önskan är ett snyggt designat betonggolv. Oavsett om det byggs ett nytt hus och alla golvytor appliceras med Microcement eller om det är ett köks- eller hallgolv som idag har klinker och önskas är ett nytt ytskikt. Finns det golvvärme? Inga problem, effekten kommer vara minst lika härlig även efter appliceringen.

I denna lägenhet på Östermalm har vi lagt vårt slitstarka golv Baxab med kulören Perla.

Villa Ekerö NCS 2500. Microcement Fino har normalt tydliga färgskiftningar som uppkommer i samband med vår applicering. Men genom att använda en mjukare spackelspade och även ge ytan ytterligare något färglager kan en nästan helt enfärgad yta skapas. Kvar blir ändå den sköna känslan av ett Microcementgolv.

Ute på Värmdö fick vi förfrågan om att ”gömma” detta Terrakotta-klinker. Efter att de grova fogarna förberetts med ett vanligt spackel kunde vi därefter applicera våra bas och färglager och ge huset en helt ny look.

I detta nybyggda KL-hus och på den flytspacklade golvytan har kulören Casa X handspacklats på för att ge hela golvet en snygg sober look.

En diskret varm kulör som är en mix mellan Perla & Trigo bilder ihop Microcementgolvet och väggfärgen.

Kontakta oss