Topcret Ledande inom microcement

Badrum

Lite badrumsinspiration!

En av de stora möjligheterna med Microcement är att det kan appliceras ovanpå ett befintligt kakel. En renovering där nya ytskikt förnyar badrummet markant och är mycket kostnadseffektivt utan att allt behöver rivas*. Topcret´s Microcement fungerar även bra som ytskikt vid nyproduktion. *Att applicera Microcement ovanpå en befintlig kaklad yta klassas som en kosmetikrenovering. Det innebär att vi inte kan kontrollera kvalitén på det underliggande tätskiktet bakom kaklet och åldersavdrag vid en eventuell skada sker från när tätskiktet monterades. Vissa begränsningar finns också vid förändring av brunn samt annan VVS och el. Kontakta oss för ytterligare information.

Nyrenoverat från grunden med nytt tätskikt och Topcret Microcement Perla som kulör

Kulör Hueso pryder dessa väggytor som applicerats på nytt tätskikt via en av vår partners, WR Matt och Plattsättning.

IE Golv i Örnsköldsvik har färdigställt både badrum och tvättstugegolv med vår Microcement Fino. Här valdes en specialblandning där vi mixat två kulörer, Perla & Acero för att skapa ytterligare en snygg nyans i den varma gråskalan.

I vissa fall kan vi även applicera Microcement ovanpå badrum som har våtrumsmatta (kontakta oss för mer information). Här visas ett exempel där kulör Perla visar sig från sin varmaste och vackraste sida.

I detta stora badrum som nu har kulören Lino applicerad på både golv och väggytor fanns det tidigare vanligt kakel och klinker. Nu är det mycket vackrare tycker vi.

Ett exempel där kakel och klinker har gömts utan att badrummet har behövt rivits och vårt ytskick med 3 mm Microcement applicerats ovanpå de befintliga ytorna. Kulören heter Casa X.

Kulör Lino i kombination med svarta inredningsdetaljer fungerar mycket bra ihop tycker vi.

Här samsas vår Microcement och vitt kakel. De ytor vi applicerat med Topcret var tidigare färgglad mosaik och svart klinker. Nu är ytorna betydligt mer finstämda när en mix av Perla & Trigo använts

Kontakta oss